Loading...

Wella

HET EERSTE WOORD IN STYLING
Home / Producten / Wella

1. Nieuwe EIMI

Toon je stylingsvaardigheden en de individualiteit van iedere klant. Met EIMI kunt je echt jezelf zijn, zeggen wat je wilt zeggen en kun je het aan de rest van de wereld laten zien: de laatste wereldwijde trends interpreteren, nieuwe accenten in styling en originaliteit vormen. EIMI creëert en bevordert, vormt en inspireert: In één woord: individualiteit.

2. DRY ME

Creëer opvallend volume en hanteerbare matte textuur voor iedere individuele stijl. Absorbeer olie en verfris het haar met Dry Me's uitstekende formule met tapiocameel, die een "tweede dag"-look verbetert zonder het haar zwaarder te maken.

3. PERFECT ME

EEN MUST-HAVE VAN EIMI: Een ode aan gladheid en natuurlijke stijl: Deze delicate, gladmakende lotion geeft het haar glans, herstelt, hydrateert, gaat pluis tegen en beschermt het haar tegen de hitte van stylingapparaten.
Perfect me heeft ook huid- en haarverzorgingstechnologieën voor een herstellend effect. Adviseer aan cliënten die van stylen houden maar ook een natuurlijke look willen, zonder er ""gestyled"" uit te zien.


 Vorige product  Terug naar Producten Volgende product