Loading...

Goldwell

Closer to stylists. Closer to hair.
Home / Producten / Goldwell

1. Goldwell

Wij weten dat alleen een kappersexclusief merk dat jouw professionele behoeften exact kent jou kan helpen om je doelen te bereiken. Een uitgebreid assortiment voor indrukwekkende resultaten. Innovatieve tools waarmee je professioneler en beter werkt. Technische voorsprong voor een moderne manier van werken. Individuele serviceconcepten, waarmee jij je klanten gelukkig maakt.

2. Wij begrijpen jou

Wij begrijpen dat partnerschap meer is dan geweldige producten. Laten we daarom een nieuw gesprek beginnen: een gesprek over jou. Met als ultiem doel: het opbouwen van een echt parnterschap. Uiteindelijk is dat de essentie van Goldwell: de ultieme partij zijn voor jou. Aangestuurd door ons internationale team gepassioneerde stylisten heeft ons merk een nieuwe identiteit gekregen. Meer dan ooit, is alles wat wij doen gericht op jou en jouw succes.

3. Kerasilk control

Breng pluizig, onhandelbaar haar van frustrerend naar fantastisch. Kerasilk Keratin Smoothing Treatments verandert de structuur van het haar zonder chemische beschadegingen.

 Terug naar producten Volgende product